HTML

Ági, Anna, Dóra

Gimiben senyvedünk, bár Ági nemrég meghalt.

Friss topikok

  • Fedrőcz: @szsz2010: Hát igen, de engem már a 4 éves óvodai barátnőm is meg tudott vigasztalni, ha úgy érezt... (2011.03.07. 12:38) Endokrinológia
  • York Ketchikan: elképesztő az analógia ;) (2011.03.06. 20:51) Tervek a jövő tanévre
  • York Ketchikan: pfff. majdnem eltelt egy év [két hónap híja] hogy írt valamit, hát gondoltam csak ránézek, hogy mé... (2011.03.06. 20:50) Gyász
  • Fedrőcz: Eeee... khm... köszönöm... (2011.01.05. 02:52) A nagy érdeklődésre való tekintettel...
  • Seele: Mi újság felétek? Hogy halad a hódítási hadművelet? (2010.11.18. 08:34) Hát az az igazság,

Linkblog

- nincsenek szavak -

2009.12.21. 19:35 :: Fági

Fú, ma fent Őnála nagyon jó volt! Csinált ilyen... izé... extraságokat is... amit én először nem akartam engedni, és kézzel-lábbal tiltakoztam, mert prűd vagyok, mint a disznó, de Ő csak makacskodott... (és jól tette!!!)

- Honnan tudsz te ilyeneket? - nyögtem végül, mikor szóhoz jutottam - Olvastál szakirodalmat...?
- Inkább néztem.
- Mármint pornófilmeket?
- Hát, ahogy vesszük...  - mondta Ő zavartan, majd öntudatra kelt: - Miért, szerintem mindenki nézett már. Miért, te nem néztél?
- Dehogy!  (mint említettem, prűd vagyok, mint a disznó.)

Aztán csak nézett, nézett, felém támaszkodva, és hitetlenkedve nevetett össze-vissza, mint aki nem akarja elhinni, hogy ő cselekedte ezt velem, és azt ismételgette, hogy "hú, apám!"

Azt is mondta, elragadtatva, hogy "mások ilyen korukban még javában pornófilmeket néznek, nekem meg itt vagy Te", mire rögtön megsértődtem, hogy engem is úgy fog fel, mint egy pornófilmet? mire Ő: "dehogyis, csak arra gondoltam ezzel, hogy pont velem jár a legszebb lány az osztályból". Ernyedten tiltakoztam, hogy én nem vagyok legszebb, sőt ronda vagyok, de erre Ő, fölényesen: "azt én jobban tudom".

Aztán gondolkozott, gondolkozott, és elnevette magát, hogy a vele egykorúakkal kapcsolatban eszébe jutott a Rém rendes családból Bad Bandi, aki guminőt tartott az ágya alatt, láttam-e? Ekkor elárultam, hogy nincs tévénk, és ezen felettébb csodálkozott. (Hátha még tudná a többi körülményeinket, de majd óvatosan adagolom neki.) Azt mondta, azt a sorozatot majd nézzünk meg együtt a gépén.

Meg hogy a másik kedvence a South Park, némelyiken gurulni lehet a röhögéstől. Habár elég trágár. Azt is feltétlenül nézzem meg, mert kár lenne, ha kimaradna az életemből.

Meg ha már szóba került, járatják a Kretén magazint, (a nagybátyja rendelte meg neki, az a híres nyíregyházi), amiben néha nagyon durva dolgok vannak, ami neki nem tetszik, de azért elég sok jó poén van a többi vicclaphoz képest. Eszébe is jutott egy karikatúra, amikor a skandináv őslakosoknak el kell dönteniük, hogy  északnak vagy délnek forduljanak, amikor hazát akarnak választani, és ott egy jelzőtábla, miszerint:
- Dél: bikinis nők, tengerpart, napsütés,
- Észak: sötétség, jég, hó, depresszió...

de nem tudta tovább mondani, hanem hanyattvetette magát az ágyon és rázta a röhögés, és csapkodta az ágyat... mire én is röhögőgörcsöt kaptam, az Ő látványától...

Szóval mintha kicserélték volna! Lelkes és szélesen mosolyog! És végre lelazultunk, és kezd velem úgy beszélgetni, olyan bizalommal, örömmel, elfogulatlanul... És erre én is sokkal könnyedebben érzem magam az Ő társaságában.

Végre!

Csak az a baj, hogy láttam ma az iskolában, ahogy elgondolkozva vakarózik, és bolhacsípés van rajta. Ezt én adtam át neki.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aginaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr611589637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hévi 2009.12.21. 20:19:36

Na jólvan. Megy ez nektek. Szeressétek egymást, türelemmel, megértéssel. Két fontos dolgot tartsatok csak szem előtt: a tanulást a suliban és a fogamzásgátlást a nemi életben. Sok boldogságot!

Nuthyyy 2009.12.27. 18:13:52

szerintem csinálnod kéne a a "nemkívánatos lakóiddal" valamit. Mert ez így eléggé gáz.de komoylan. lehet rá tuti vmilyen szert kapni(bár megmondom őszintén nekem még nem vokltrészem ebben az élményben). szóval csinálj velül vmit. ja és nemártana bekukkantanod a nőgyógyászhoz. v védekezni. mondd csk: hányféle védekezési módot ismersz? csakúgy mellesleg. szüóval gondolkozz el.

Fági 2009.12.27. 21:12:42

@Nuthyyy: csinálnom kéne? csinálunk folyamatosan bolhairtást, csak a szomszédok által újratermelődik.

kb. 6 különféle fogamzásgátlási módot ismerek.

2009.12.27. 21:55:17

@Fági: Nem a bolhára gondol. Arra gondol szerintem, hogy lehet hoogy... terhes vagy. :/

Fági 2009.12.27. 22:00:55

@Token: szerintem a hszólás első fele a bolhákra, a második a terhességre vonatkozott :D
süti beállítások módosítása