HTML

Ági, Anna, Dóra

Gimiben senyvedünk, bár Ági nemrég meghalt.

Friss topikok

  • Fedrőcz: @szsz2010: Hát igen, de engem már a 4 éves óvodai barátnőm is meg tudott vigasztalni, ha úgy érezt... (2011.03.07. 12:38) Endokrinológia
  • York Ketchikan: elképesztő az analógia ;) (2011.03.06. 20:51) Tervek a jövő tanévre
  • York Ketchikan: pfff. majdnem eltelt egy év [két hónap híja] hogy írt valamit, hát gondoltam csak ránézek, hogy mé... (2011.03.06. 20:50) Gyász
  • Fedrőcz: Eeee... khm... köszönöm... (2011.01.05. 02:52) A nagy érdeklődésre való tekintettel...
  • Seele: Mi újság felétek? Hogy halad a hódítási hadművelet? (2010.11.18. 08:34) Hát az az igazság,

Linkblog

Őszinteség

2010.01.09. 22:58 :: Fági

Ma Ő ki volt ebrudalva otthonról. Ő maga közösítette ki magát, mert vendégek jöttek hozzájuk huzamosabb hétvégi tartózkodásra, de velem akart lenni, így hát beültünk a művház előterébe. Gondoltam, kössük össze a kellemeset a hasznossal, és csináljuk meg hétfőre a matek- és fizikaházit. Nagyon jó volt együtt tanulni és közben simogatni egymás kezét. Még mindig óriási élmény pusztán fogni az Ő mancsát. Megszokhatatlan, felfoghatatlan, hogy összeköttetésben vagyok egy másik emberi lénnyel tapintás útján, hogy összeérnek az idegszálaink.

Utána a városban ténferegtünk különféle mellékutcákon. Végre meséltem neki a családomról, jó hosszan ecseteltem, hogy mi van, az ablakra ragasztott kartonpapírtól kezdve édesanyám "jó" természetéig meg a szomszédokig.. Egyáltalán nem hervadt le! Sőt belelkesült, hogy majd ő teremt nekem jó körülményeket: "legalább van miért tanulnom meg dolgoznom". Mondtam Neki, hogy minimum kacsalábon forgó palotát szeretnék, külön szalonnal meg mindennel, és Ő is mondta, hogy evidens, és legyen a kertben úszómedence is, mert Ő ahhoz ragaszkodik, dögletes nyári napokra. "Legyen, de jó hosszú, 50 méteres, hogy tisztességesen lehessen benne úszni." - mondtam én. Ő: "Ez csak természetes!"

Aztán, hogy az úszás szóba került, beszélgettünk egy kicsit a sportokról, és Ő mondta, hogy nem egy nagy sportember, én pedig túlbuzgón helyeseltem, mondván, hogy szerintem a sport  gyűlöletes dolog, és mélyen elítélem azt, aki feltalálta. Ezen Ő nagyon nevetett és igazat adott.

Aztán közölte velem, hogy ő nem tud úszni. Ki is fejtette, miért:

"Meggyőződésem, hogy úszni képtelenség, mivel az ember nehezebb a víznél, tehát elsüllyed. Tehát mindenki hazudik, aki azt állítja, hogy tud úszni. Ugyanez vonatkozik arra is, aki szerint lehetséges kötelet mászni. A gravitáció miatt ez képtelenség" - mondta, mély elégedettséggel orcáján.

- És aki tesiórán fel tud mászni a kötél tetejére? - kérdeztem.
- Szemfényvesztés! - jelentette ki.

Nagyon jól szórakoztam az érvelésén. és mondtam Neki, hogy menjen ügyvédnek, mert a feketéről is be tudná bizonyítani, hogy fehér, méghozzá magabiztos stílusban.

"Ügyvédnek, mint apám? Gondoltam már rá. Elszarakodnék én is tyúkperekkel, mint ő..." - tűnődött.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aginaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr441654567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ram_ 2010.01.10. 01:06:12

Rövid leszek és tömör: Egy picit ez fura és valahol már szánalmas is. Egyszer ráébredsz. Egyszer, ha majd érett lány lesz belőled. :)

Fági 2010.01.10. 01:07:16

@Ram_: most meg mi nem tetszik abban, amit ma leírtam? jókat humorizáltunk, oszt ennyi.

Fági 2010.01.10. 01:13:12

@Token: akkor neked is mondom, hogy hülyéskedtünk, önironizáltunk és magunkon röhögtünk, hogy lusta disznók vagyunk és jól meg is ideologizáljuk.

Ram_ 2010.01.10. 23:02:17

@Fági: Ne haragudj, de ez viccnek is rossz. Csatlakozom azok táborába akik szívből sajnálnak mindkettőtöket.

tappancs01 2010.01.11. 15:15:24

@Ram_: Na igen, nekem sem jött át a vicc...
Túl azon, amit Token összefoglalt (én nem tudtam ilyen szalonképesen megfogalmazni), ha András fogyni szeretne, nem ártna a koplalás helyett vmi óvatos testmozgást beikatatni. Kamasz korban az ilyen koplalásos hülyeségek még veszélyesebbek lehetnek mint felnőtt korban.
AMúgy nekem az jön le most már folyamatosan, h Fáginak van véleménye, de teljesen alárendeli magát "férj-urának", még ezen a téren is. PErsze lehet, h én látom rosszul...

Fági 2010.01.11. 16:40:00

@tappancs01: @Token: hát igen, az úszás az tényleg nem lenne hülyeség neki, ez már szent igaz. Majd beadagolom neki.
süti beállítások módosítása