HTML

Ági, Anna, Dóra

Gimiben senyvedünk, bár Ági nemrég meghalt.

Friss topikok

  • Fedrőcz: @szsz2010: Hát igen, de engem már a 4 éves óvodai barátnőm is meg tudott vigasztalni, ha úgy érezt... (2011.03.07. 12:38) Endokrinológia
  • York Ketchikan: elképesztő az analógia ;) (2011.03.06. 20:51) Tervek a jövő tanévre
  • York Ketchikan: pfff. majdnem eltelt egy év [két hónap híja] hogy írt valamit, hát gondoltam csak ránézek, hogy mé... (2011.03.06. 20:50) Gyász
  • Fedrőcz: Eeee... khm... köszönöm... (2011.01.05. 02:52) A nagy érdeklődésre való tekintettel...
  • Seele: Mi újság felétek? Hogy halad a hódítási hadművelet? (2010.11.18. 08:34) Hát az az igazság,

Linkblog

Az én szobám

2011.08.29. 21:09 :: Fedrőcz

Kicsi. Belefér egy ágy, egy asztal, két összetákolt Garzon-elem szekrénynek. Ellenben kék függöny lebeg itt nekem szembe, ahogy írok.

Ha jön valaki barátném, Bridget vagy Anna, az ágy végében foglal helyet, jobb híján. Viszont ha itt hangzavar van, Luci is azonnal bekívánkozik. Közénk telepszik nagy lelki nyugalommal. Csak Anna szokta megsimogatni, se Bridgetet, se Csabikát nem érdekelte. Szerintem Gabit fogja. Kinézem belőle, hogy szereti a macskákat.

Itt szoktam írni esténként, vagy izé.

És mi van, ha Csabika csak úgy mondta, hogy nem érdeklem? Merthogy ezt mondta, illetve kb. áprilistól rám se hederített semelyik szünetben sem. Deviszont Bridget azt mondta, hogy úgy nézett rám, mikor nem láttam, hogy csak na. De szerintem Br. képzelődött, illetve gonosz is.  Br. ezt tegnapelőtt mondta, amikor kiderült, hogy Gabival moziba megyek, hogy ne legyen olyan jó kedvem.

Arról nem beszélve, hogy amikor a karneváli menet elhaladt az ablakunk alatt, Csabika lent ült Demjénnel az ééén erkélyem alatt egy jó kis elszáradt hársfa tövében. Roppant érdekes, arra vitte a lába, és pont oda tudott leülni. Ez augusztus végén volt, mostanában!

Hát szóval nemtom.

Gergő nagybátyám tegnap arra kérte a munkatársát, hogy vigye el utoljára enni egy jót, bablevest füstölt hússal. Utána befexik a miskolci kórházba sugárkezelésre, amibe valszeg bele fog halni rövid úton. Jövő héten, jövőhét, jövőhét, jövő hét. Aztán kész. Nem fogja túlélni, tudom. 
Inkább vacakoljak itt a hülye fiúkkal, legalább addig sem bőgök.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aginaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr543189114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása