HTML

Ági, Anna, Dóra

Gimiben senyvedünk, bár Ági nemrég meghalt.

Friss topikok

  • Fedrőcz: @szsz2010: Hát igen, de engem már a 4 éves óvodai barátnőm is meg tudott vigasztalni, ha úgy érezt... (2011.03.07. 12:38) Endokrinológia
  • York Ketchikan: elképesztő az analógia ;) (2011.03.06. 20:51) Tervek a jövő tanévre
  • York Ketchikan: pfff. majdnem eltelt egy év [két hónap híja] hogy írt valamit, hát gondoltam csak ránézek, hogy mé... (2011.03.06. 20:50) Gyász
  • Fedrőcz: Eeee... khm... köszönöm... (2011.01.05. 02:52) A nagy érdeklődésre való tekintettel...
  • Seele: Mi újság felétek? Hogy halad a hódítási hadművelet? (2010.11.18. 08:34) Hát az az igazság,

Linkblog

Te disznó!

2011.09.24. 22:18 :: Fedrőcz

Hogy-me-ré-szel-ted? Hogy rohadj meg! Legyél alkoholista, legyél drogos, járjad a kocsmákat életed végéig, mint tetted azt tegnap azzal az elsős csajjal, láttalak, most éppen az ő fülébe duruzsoltál és felé voltál hajolva, mint egy nagy görbe kérdőjel.

Hát ennyit jelentettem neked? Disz-nóóó! Hülye! Barom!

Te azt mondtad nekem a legutóbb, mikor beszélgettünk, hogy a szexet csak piásan póbáltad eddig, és tartasz tőle, hogy józanul nem is menne, és rám néztél könyörögve, mint aki a bátorításomat várja, mire meg is adtam neked, mire ma végre leesett a tantusz, hogy a hülye elsőshöz vártál tőlem bátorítást, te disznó.

Megáll az eszem. Hovagy volt pofád?!? Elhagytál! Akkor mi volt az a mozi, meg mi volt az orvosnál az a két fős szenvedélycsoportra való utalás? Mi volt ez neked, egy vacak flört? Megáll az eszem. Nagyon remélem, hogy csődbe fog menni az egész életed, és most meg is átkozlak: 20 éves korodban legyen tébécéd, 30 évesen gerincbántalmaid, és 40 éves korodra legyél totál alkoholista. Bónusz, málusz, ámen.

Én meg visszatérek ahhoz a szerencsétlen Pálfihoz, mert az legalább szeret, vagyis állítólag, Bridget szerint.

Br. azt mondta, hogy te nem is nézel ki jól, hanem hülyén nézel ki. Nálad hülyébben csak Pálfi néz ki - tette hozzá, és igaza van. Két nagy vörösfejű hülye.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aginaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr33254048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása